WOW! Sibiul va fi în 2017 CAPITALA MONDIALĂ pentru Karate Kyokushin!

Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Wiegand Fleischer a primit joi vizita vicepreședintelui IFK (International Federation of Karate) David Pickthall și a președintelui Federației de Karate Knockdow și Clicker IFK România Christian-Hermann Hirsch.

Și asta pentru că anul viitor, Sibiul va fi gazda Campionatului Mondial de Karate Kyokushin, iar cei doi oaspeți i-au mulțumit vicepreședintelui Consiliului Județean Sibiu, Wiegand Fleischer, pentru sprijinul acordat acestui eveniment. De asemenea i-au acordat un certificat de membru de onoare al Federației de Karate.

” Îmi place sportul și l-am practicat, dar nu la nivel de performanță. Pentru Campionatul Mondial de Karate Kyokushin vom pune la dispoziție Sala Transilvania care este în subordinea Consiliului Județean Sibiu. Pentru a obține o cofinanțare la începutul anului viitor se pot depune proiecte sportive în cadrul Agendei Sportive a Consiliului Județean Sibiu”, a declarat cu încântare, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Wiegand Fleischer.

Campionatul Mondial de Karate Kyokushin se organizează pentru prima dată în Romănia. Potrivit organizatorilor, vor participa aproximativ 300 de luptători din 40 de țări. Ultima ediție a avut loc în 2013 la Londra.

”Christian Hirsch s-a implicat foarte mult în organizarea campionatului, este unul dintre cei mai activi membri. Este o ocazie foarte bună pentru România să organizeze acest eveniment”, a precizat David Pickthall vicepreședintele IFK.

Campionatul Mondial de Karate Kyokushin va avea loc în perioada 27-28 mai 2017.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: