Zilele Filmului Maghiar – Filmtettfeszt 2021 la Sibiu! „Raport final”bat gongul!

fffffffrrrr
RAPORT FINAL este drama care va deschide Zilele Filmului Maghiar – Filmtettfeszt 2021 la Sibiu.

Proiecția va avea loc în cadrul ESTE Filmul de Miercuri, partener al festivalului la Sibiu, miercuri, 6 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural “Ion Besoiu”.

IMPORTANT: Intrarea este liberă, biletele cu valoare zero se vor putea ridica de la casierie, în limita locurilor disponibile, cu respectarea tuturor normelor legale.

Sinopsis:
Profesorul Stephanus, un cardiolog renumit, este pensionat pe neașteptate. Medicul nu vrea să renunțe încă la profesia sa, așadar se mută acasă în satul natal, unde începe să lucreze ca medic de circumscripție. Aici își reîntâlnește dragostea din copilărie și cel mai bun prieten, dar nu poate să se cufunde în amintirile trecutului pentru că devine implicat în bătălii politice meschine și dăunătoare. Astfel, el este obligat să învețe, pe calea cea grea, că nu poate scăpa de fantomele trecutului decât dacă le confruntă.
Regizor: István Szabó. În rolurile principale: Karl Maria Brandauer și Károly Eperjes.

 

 

Trailer: https://youtu.be/jzBjAQ5AlxI

 

 

Filmtettfeszt – Zilele Filmului Maghiar este un eveniment organizat de Asociația Filmtett din Cluj în parteneriat la Sibiu cu Asociația HID – Centrul Cultural Maghiar.
ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.

 

 

Programul complet de la Sibiu:
https://ro.filmtettfeszt.ro/Program/2021/Sibiu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: