Ziua Educației în Regiunea Centru: Sibiu, Alba Iulia, Miercurea Ciuc  

images_foto_102017_EDUUU

In 5 octombrie sarbatorim Ziua Mondiala a Educatiei. In contextul acestei sarbatori ADR CENTRU este alaturi de elevii din licee si scoli, din dorinta de a sublinia faptul ca pentru fiecare dintre noi o educatie de calitate reprezinta certitudinea unei vieti mai bune.

In 5 octombrie, Centrul de Informare Europe Direct Regiunea Centru din cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru, organizeaza in trei judete la trei Licee de Arta, initiaza o serie de evenimente care reflecta necesitatea cunoasterii si beneficiile educatiei, care promoveaza evenimentele de calitate organizate de catre institutiile de invatamant, prin implicarea tinerilor in activitati educative.

Dupa cum spunea si presedintele Comisiei Europene Europa are din nou vantul in panze, dar nu vom ajunge nicaieri daca nu profitam de el”. Pentru tineri in acesti ani e momentul sa isi stabileasca directia pentru viitor. Asa cum scria Mark Twain, ”peste ani vom regreta mai mult lucrurile pe care nu le-am facut, decat pe cele pe care le-am facut”. Asa ca fiti atenti si cautati, participati si, mai ales, intrebati daca nu cunoasteti! Mesajul pe care dorim sa il transmitem azi cetatenilor prin aceste activitati, este ca educatia incepe de cand suntem tineri si n-ar trebui niciodata sa incetam sa invatam. E foarte important sa stim cu totii ca avem informatii, ca avem sprijin din tara si din intreaga Europa, astfel ca, prin cunoastere sa dobandim educatie, iar o buna educatie va contribui la un viitor mai bun, la un nivel de trai asa cum il visam” a declarat domnul Simion Cretu, director general ADR CENTRU.

 In activitatile pe care le sustine ADR CENTRU si la care participa in data de 5 octombrie 2017, sunt implicate Liceele de Arta din Miercurea Ciuc, Sibiu, precum si cel din Alba Iulia. Grupuri de elevi alaturi de profesori vor sustine pentru colegii lor si parinti, dar si pentru cetateni, scurte momente muzicale, vor expune desenele realizate, se vor implica si vor implica cetatenii in activitatile derulate de catre Centrul Europe Direct Regiunea Centru. 

Organizatorii acestor evenimente spun ca, pe parcursul a cateva ore, incepand cu ora 11.00, fie la sediul Liceului de arta ”Nagy Istvan” din Miercurea Ciuc si al Liceului de Arta din Sibiu, sau incepand cu ora 13.00 la Mall-ul din Alba Iulia, sunt invitati cu totii sa participe pentru a putea vedea modul in care educatia buna devine una dintre armele cele mai puternice care ne ajuta sa schimbam lumea.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: