Ziua și… INFRACȚIUNILE! Drumurile, doldora de șoferi indisciplinați!

*În data de 12 aprilie, pe DN 1, în afara localității Veștem, polițiștii rutieri aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pentru control în trafic un conducător auto.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că șoferul – în vârstă de 61 de ani, domiciliat în județul Argeș, avea permisul de conducere reținut, iar dovada înlocuitoare a permisului de conducere era valabilă până la data de 09.04.2016.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism de către o persoană căreia acest drept i-a fost suspendat (art. 335 alin. 2 Cod Penal).

*În aceeași zi, în jurul orei 1900, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Orașului Agnita a oprit în trafic, pe str. Mihai Viteazu din oraș, o motocicletă care nu avea montate plăcuțe de înregistrare/înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că motocicleta era condusă de un tânăr de 17 ani, care nu poseda permis de conducere. Totodată, s-a constatat că motocicleta este neînmatriculată sau neînregistrata în circulație.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier.

*Pe DN 1, în zona intersecției cu breteaua autostrăzii A1, în zona Săliște, polițiștii rutieri au depistat în trafic un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto, în vârstă de 18 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană a cărei îmbibație alcoolică depășește limita legală.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: