Zodiacul este prezent în viața fiecărei femei – Iată cum pot să te influențeze astrele!

Poza cover-min

Horoscopul ia amploare în viața fiecărui om încă din naștere. Poate că la bărbați se întâmplă mai rar, dar femeile obișnuiesc să pună preț pe zodiac și sunt ferm convinse că destinul și anumite aspecte din viața lor sunt conduse de semnul zodiacal.

Astrologii susțin cu desăvârșire că zodia îți afectează viața pe mai multe planuri, fie că este vorba de carieră, relațiile cu alți oameni, relații de iubire sau felul cum comunici. Dacă nu ești în totalitate convinsă de acest lucru, atunci citește mai departe acest articol pentru a afla cum poate să-ți influențeze zodiacul viața.

Aspectele principale din viața ta pe care le influențează zodiacul:

1. Personalitatea

Câte persoane, atâtea personalități există. Asta se datorează faptului că există 12 semne zodiacale aferente a 12 luni, care sunt împărțite în patru elemente de natură diferită: zodiile de foc, apă, aer și pământ. Toate cele 12 zodii au caracteristici diferite, de aceea fiecare persoană de pe glob se remarcă diferit. Dar trebuie să știi că și zodiile sunt influențate de alte aspecte mai puternice din zona astrologică, de exemplu: ora la care te-ai născut, ascendentul și soarele. Să le luăm pe rând ca să înțelegi mai exact cum poate să-ți influențeze zodiacul personalitatea:

  • Soarele – se spune că modul prin care se mișcă soarele pe teritoriile zodiacale poate influența modul prin care te comporți. In iarnă, care este o perioadă plină de sărbători și festivități, ai tendința de a cheltui mult mai mult, dar din ianuarie să-ți strângi buzunarul;
  • Momentul în care te-ai născut – fie că te naști la sfârșitul unei perioade zodiacale sau la începutul ei, există șansa să dobândești caracteristici de la ambele zodii. 12 zodii nu sunt de ajuns pentru personalitățile a miliarde de oameni din lume, de aceea momentul nașterii tale influențează extrem de mult tabloul care reprezintă caracterul tău;
  • Ascendentul – teoretic, ascendentul reprezintă o a doua zodie, sau posibil aceeași zodie, care îți va influența extrem de mult viața după vârsta de 35 de ani. Se spune că prima impresie pe care o au oamenii despre tine se datorează ascendentului și poziției soarelui în acel moment. Pentru a-ți calcula ascendentul, trebuie să știi 100% la ce oră te-ai născut.

2. Cariera 

Sigur te-ai aflat în situații în care erai la lucru și te gândeai „De ce am ales această carieră?”. Poate nu tu ai ales cariera asta, ci ai fost influențată de zodiac în subconștient. Poate ai ales această cale ca să faci mai mulți bani, să ajuți oamenii sau pentru că este efectiv ceea ce te pasionează. Cariera ta se pliază pe personalitatea ta zodiacală, chiar dacă nu ești sigură de acest lucru. Ca să fii sigură de acest aspect, atunci află ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie.Pe de altă parte, orice personalitate ai avea, orice carieră ai urma, fiecare persoană are același țel când vine vorba de locul de muncă: să fie împlinit pe plan financiar, personal și să fie apreciat la job. De aceea, angajează-te la Kendra Studio pentru a avea parte de aprecierea cuvenită, de remunerație și de o carieră de succes.

3. Obiceiurile

Când vorbim de zodii și de obiceiuri, ne referim mai mult la obiceiurile pe plan financiar: cât de mult ești dispusă să cheltuiești sau să economisești bani în funcție de zodie. Unele zodii sunt pe principiul „O viață am” și sunt dispuse să cheltuiască extrem de mult pentru anumite mofturi personale. Pe de altă parte, există anumite zodii care se uită la fiecare leu și se concentrează pe economisirea banilor pentru viitor.

Dacă nu ai oferit importanță până acum astrologiei și aspectelor legate de semnele zodiacale, cu siguranță este un domeniu care merită studiat, pentru că poți să descoperi lucruri extrem de fascinante.

Sursa foto: Unsplash.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: