3 joburi pentru oamenii cărora nu le este teamă să se expună

videochat

Nu multe persoane pot fi lipsite de inhibiții. Societatea definește, în general, excentricitatea ca un derapaj moral și are tendința de a stigmatiza tot ceea ce nu se încadrează într-o etichetă etică strictă. Dar, dacă ești împăcat cu tine însuți, atunci când depășești anumite granițe, poți să ai parte de beneficii materiale însemnate. De ce?

 

Pentru că sunt puțini cei ca tine, care au curajul să se expună, drept pentru care joburile ce implică activități care ies din limitele obișnuitului sunt plătite infinit mai bine decât cele comune. Și, de multe ori, nu este vorba numai despre bani, ci și despre libertate.

Iată, în continuare, câteva joburi care ți se potrivesc, dacă ești o persoană lipsită de inhibiții:

  1. Videochat

Nu este doar o legendă! Modelele care aleg să lucreze într-un studio de videochat pot să câștige până la 10.000 de euro!

Se poate să îți fie teamă de faptul că familia sau prietenii vor afla ce fel de muncă prestezi. Tocmai de aceea, trebuie să știi că un mare avantaj al acestui tip de job este confidențialitatea, care este asigurată prin contract. De altfel, un studio videochat de top blochează clienții din România în momentul în care îți creezi contul.

Un alt beneficiu este acela că poți primi inclusiv credite pentru operații estetice. Poți intra pe Kendra Studio pentru detalii.

  1. Vlogging

Vloggingul poate fi o modalitate excelentă de a interacționa cu publicul online și de a-ți crește audiența.

Dar ce este un vlog?

Vlogul reprezintă un blog video sau un jurnal video. Postările de acest tip constau în crearea unui videoclip în care vorbești despre un anumit subiect, cum ar fi recenzia unui produs sau comentarea unui eveniment. Poate servi chiar ca o modalitate de a împărtăși un proces artistic sau de a oferi un tutorial creativ. Spre exemplu, unii vloggeri folosesc această metodă pentru a lansa o melodie.

De fapt, la fel ca și în cazul blogurilor, poți atinge aproape orice subiect.

De asemenea, poți efectua transmisii în direct de pe canale de socializare, precum Facebook și Instagram. Sau dacă vrei să fie înregistrat de dinainte, odată creat și editat videoclipul, îl poți încărca online sau încorpora într-o postare site-ul tău. Beneficiile materiale sunt impresionante atunci când ai peste 10.000 de urmăritori.

  1. Hostess

Deși termenul pare să ascundă o altfel de activitate, hostess este, în fapt, persoana care primește clienții și îi conduce la locul rezervat. Spre exemplu, în cafenele sau în baruri. De asemenea, la evenimente simandicoase, unde fiecare invitat are un anumit loc la o masă.

Nu este un job foarte pretențios și, de asemenea, nu ai nevoie de o pregătire specială. Poți chiar învăța pe loc anumite lucruri pe care trebuie să le faci. Ai nevoie de un zâmbet și de o atitudine binevoitoare, iar câteva replici de complezență sunt de ajuns. Este un loc de muncă foarte bine plătit, iar dacă prestația ta este perfectă, vei fi căutată și de alte firme.

În concluzie, dacă ești o persoană care nu se teme de expunere, ai toate șansele să faci bani frumoși. Sunt multe industrii care caută oameni ca tine, așa că locurile de muncă sunt destule.

sursa foto – shutterstock.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: