5 motive pentru care să apelezi la servicii funerare

cemetery 91553 1280

Decesul unei persoane apropiate este un moment trist din viaţa oricărei persoane şi de foarte multe ori implică un şoc emoţional. De aceea, se recomandă ca persoanele care se confruntă cu astfel de evenimente să apeleze la servicii specializate pentru înhumarea decedatului. Sunt mai multe motive care vin să susţină această idee.

Pot fi găsite firme care funcţionează local, cum ar fi servicii funerare în Sector 5

Persoanele care locuiesc de exemplu în sectorul 5 vor apela la servicii funerare în Sector 5 din următoarele motive:

–           pentru că firma este locală, costurile sunt mai mici decât atunci când sunt solicitate servicii din alte oraşe sau din alte sectoare;

–           este mult mai uşor ca specialiştii să ajungă acolo unde este nevoie de ei;

–           totul se întâmplă mai repede şi mai eficient.

Firmele specializate oferă indicaţii pentru toate procedurile necesare

Procedura de deces acasă este una dintre ele, însă sunt mai multe situaţii în care familia defunctului poate beneficia de ajutor din partea unei firme de pompe funebre, cum ar fi:

–           decesul la spital;

–           preluarea de la morgă;

–           înhumarea corespunzătoare în cazul unui bolnav de Covid-19;

–           decesul în străinătate;

–           repatrierea.

La toate acestea se pot adăuga şi alte situaţii particulare, în funcţie de locul şi condiţiile în care a decedat persoana în cauză.

Casele funerare oferă toate accesoriile necesare pentru înmormântare

Un alt avantaj important al colaborării cu o casă funerară este faptul că toate accesoriile sunt disponibile într-un singur loc, iar angajaţii ştiu exact care sunt obiectele necesare în funcţie de tradiţiile din zona în care va fi înmormântată persoana decedată. Astfel, familia nu mai trebuie să alerge prin tot oraşul în căutarea tuturor articolelor necesare pentru o înmormântare.

Firmele de pompe funebre asigură transportul

Conform legislaţiei existente, decedaţii nu mai pot fi transportaţi cu maşina personală şi nici cu alte mijloace cum ar fi cu căruţa, singura variantă fiind aceea de a îi transporta în maşini speciale. Firmele de pompe funebre asigură aceste maşini şi transportul de la spital la capelă, de la capelă la cimitir, de acasă la capelă şi uneori chiar şi transportul extern sau transportul în ţara atunci când locul decesului nu corespunde cu locul în care persoana va fi înmormântată.

Firmele de pompe funebre asigură şi serviciile de catering pentru pomeni

Pomenile sunt o activitate extrem de stresantă pentru că cei mai mulţi membrii ai familiei nu îşi vor dori să se ocupe acum de gătit şi de aranjat în farfurii. De asemenea, este posibil ca rudele tinere să nici nu ştie să gătească tradiţional, conform locului, caz în care persoanele invitate la pomeni ar ajunge să plece nemulţumite. Cu ajutorul unei firme de pompe funebre, aceste probleme dispar natural, fără să provoace stres persoanelor prezente la înmormântare. Cele mai bune firme de pompe funebre lucrează cu firme de catering care se vor ocupa de toate detaliile şi vor selecta foarte eficient meniurile în funcţie de perioadă din an.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/cemetery-grave-graveyard-tombstone-91553/

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: