Adevărata bombă pentru prezidențiale: Klaus Iohannis ar fi agentul serviciului secret german!

După ce președintele Traian Băsescu a lansat, în 9 septembrie 2014, informația potrivit căreia printre candidații la președinție s-ar afla și un agent al unui serviciu secret, mass media națională a căutat răspunsul la întrebarea privind identitatea agentului secret, însă până acum acesta nu a fost găsit!

Jurnalistul Robert Turcescu a făcut un pariu: că Iohannis nu va participa la aceste alegeri prezidențiale! Informația este explozivă, în condițiile în care Klaus Iohannis este candidatul alianței ACL (PNL-PDL), cotat cu cele mai mari șanse de a intra în turul II, alături de Victor Ponta, candidatul alianței PSD-UNPR-PC.

”Pariul meu. Si rog sa se consemneze! Jhn are probleme si iese din scena prezidentialelor. Alianta cauta candidat de sustinut. Asta daca nu-l inlocuieste pe ultima suta de metri. Oricum ar fi, omul e out. Daca e out inainte de depunerea listelor intra in scena o lista de prezidentiabili. Va conta cine are semnaturile strinse pentru ca termenul va fi scurt. Variante: Mlsc, Trcn, Prd, Ung sau, cine stie, poate chiar Mcv ori, putin probabil, Udr. Daca “problemele” lui Jhn sint dezvaluite dupa depunerea candidaturilor iese haos si fiecare e liber sa sustina pe cine vrea. Care cu Trcn, care cu Mlsc, care cu Mcv, care cu Udr, ba chiar cu Pnt. Intr-un fel, poate e mai bine, se separa apele. Ce nu stie nimeni inca este cum va arata finalul: iese sau nu Pnt? Aceasta-i intrebarea!”, a spus Turcescu pentru stiripesurse.ro.

Teoria privind relația cu serviciile secrete german a fost lansată de un alt jurnalist, Ion Cristoriu, la Realitatea TV, dar și pe blogul personal.

”Așa cum ziceam duminică seara la Jocuri de putere, e vorba de un joc operativ. La sugestia americanilor și cu sprijinul serviciilor, se încearcă scoaterea din joc a lui Klaus Iohannis, suspectat de a fi ofițer al serviciului secret german. Cum acest motiv nu poate fi invocat public, se folosește motivul ofițerului sau a fostului ofițer al unui serviciu secret român”, a comentat Cristoriu, pe blogul personal.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: