ARTmania: seara a doua! FOTO/VIDEO

Poemisia, Pain of Salvation, HTETHTHEMETH, IHSAHN sunt… protagoniștii celei de a doua seri a festivalului ARTmania. Muzică, distracție, trăiri, emoții, spectacol… așa a fost: cu accente de Simfonic metal sau rock progresiv și multe alte momente intense gustate de publicul numeros.

Hteththemeth a fost sâmbătă seară una din marile surprize pe scena sibiană. Este considerată una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena metal, cu un stil unic şi fără o limită de exprimare, muzica neumană practicată de trupă sare fără timiditate de la metal cu elemente ambient și influente de black, ajungând până la blues și bossa nova. Conceptual, Hteththemeth se găsește în faţa unui peisaj plin de sentimente, unele plăcute, altele reci, unele confuze, altele depline.Membrii:
Lao Kreegan (Unhuman Vocals, Rusted Keyboards, Incomprehensible Lyrics), Bob (Upset Vocals & Guitars, Mellotron, Bipolar Mixing & Mastering), Luci (Psychedelic Guitar), Koldr (Unhuman Bass Guitar), Vlad (Dreamy Keyboards), Codrez (Apocalyptic Drums).

La rândul său, binecunoscut pe scena internațională pentru colaborarea cu Emperor, Ihsahn e un nume cu putere în conștientul colectiv al universului Metal.

Pe de o parte există trecutul său, forjat în întunericul nordic al Norvegiei alături de Emperor, una dintre cele mai respectate trupe din istoria black-metalului și, pe de altă parte, aproape paradoxal, proiectul solo, progressive metal asociat cu Mikael Åkerfeldt, Jørgen Munkeby și Devin Townsend.

Și, dacă nu ați ajuns aseară a concerte, vă oferim acum câteva momente, numai bune de vizionat și… ascultat:

https://www.youtube.com/watch?v=cTqg7ziLxJo&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=AwTFebd4K18&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=RoLkBaSE2A0&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=1d-HTyoVHnU&feature=youtu.be

 

 

 

 

 

 

sursa foto/video: Ovidiu Bălăcescu

 

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: