ASPIRINA, MEDICAMENT MINUNE? Dusman aprig impotriva CANCERULUI!

LUATI ASPIRINA! NU VETI REGRETA! Aspirina aproape dublează şansele de supraviţuire a multor persoane care suferă de diverse forme de cancer. O spun specialistii!

Potrivit observator.tv, aceasta a fost concluzia unui studio recent care arată că un procent extrem de mare dintre pacienţii (75%) care obisnuiau sa ia aspirina, au trăit chiar şi după cinci ani după ce au fost diagnosticaţi cu cancer al intestinului, stomacului, pancreasului și cancer la gât. Potrivit constatarilor specialistilor, rata de supravieţuire a celor care nu au luat aspirină a fost de doar 42%.

Experţii din domeniul medicii spun ca medicamentul este un “glonţ magic”, care ar trebui să fie acum prescris de îndată ce cancerul este diagnosticat.

Rezultatele studiului vin după ce alte cercetări au arătat că aspirina ajută şi pacienţii cu cancer de prostată, cancer la sân sau la plămâni.

Demn de precizat, medicii au dat verdictul: aspirina reduce numărul de cheaguri de sânge în care se pot ascunde tumorile. În plus, efectele negative sunt extrem de reduse, iar impactul asupra pacienţilor este unul extrem de pozitiv, potrivit dailymail.co.uk.

 

 

Sursa foto: www.antena3.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: