ATENȚIE, ȘOFERI! Strada Mirăslău se închide parțial pentru așternerea ultimului strat de asfalt. Propunere de modificare a sistemului de trafic pe strada Șteflești

Comisia de Circulație a aprobat închiderea străzii Mirăslău pe tronsonul dintre bulevardul Vasile Milea și strada Hipodromului pentru așternerea stratului de uzură. Pentru execuția acestor lucrări traficul va fi complet închis în perioada 9 – 15 iunie. Reamintim faptul că pe această stradă au fost efectuate lucrări de modernizare a rețelelor de apă și canalizare, a carosabilului și trotuarelor, în cadrul unui contract semnat de Primăria Sibiu cu firma SC Terra Building SRL. Rugăm șoferii să folosească străzile învecinate pentru deplasare.

Propunere de modificare regimului de circulație. Așa cum ne înștiințează administrația locală, Comisia de Circulație propune modificarea regimului de circulație pe strada Șteflești din cartierul Vasile Aaron, pe care se circulă în prezent în sens unic, dinspre strada Oașa spre strada Negoveanu. Se propune instituirea sensului dublu de circulație pe un tronson al străzii Șteflești, cel situat între strada Oașa și parcarea zonală de pe această stradă (ieșirea dintre blocurile 2 și 8). Motivul acestei modificări este eliberarea ușoară a sensului giratoriu de la intersecția străzii Semaforului cu strada Negoveanu de traficul care ajunge în acest punct de pe toate străzile cu sens unic din zonă. Astfel, locatarii străzii Șteflești ar putea utiliza strada Oașa pentru deplasare, în loc să pătrundă în sensul giratoriu menționat.

Propunerea este afișată pe site-ul www.sibiu.ro, la secțiunea “Anunțuri publice” unde cetățenii pot consulta harta și propunerea. Îi invităm să adreseze sugestiile lor cu privire la acest proiect pe adresa pms@sibiu.ro sau să depună o adresă la Centrul de Informații pentru Cetățeni din sediul Primăriei Sibiu de pe strada Samuel Brukenthal, nr. 2.

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: