Business Internet Security, un nou serviciu Orange ce oferă soluții personalizate de securitate pentru companii

Business Internet Security este un serviciu prin care companiile din România își pot securiza conexiunile la Internet și își pot proteja datele de atacuri și intruziuni externe. Serviciul oferă administratorilor de rețea control asupra utilizării conexiunii Internet și permite limitarea sau blocarea accesului utilizatorilor către anumite tipuri de conținut, site-uri sau aplicații. Arhitectura, construită de Orange în parteneriat cu Ampec și bazată pe noua generație de firewall Fortinet, detectează în timp real și previne încercările de intruziune, scanează și blochează virușii, detectează și blochează mailurile spam, protejând instantaneu atât calculatoarele și serverele din rețea, cât și dispozitivele mobile ce utilizează Internetul.

Serviciul Business Internet Security nu necesită instalarea unor echipamente dedicate la sediul companiei. Traficul este monitorizat și scanat în profunzime pentru a identifica semnături malițioase direct în cloud-ul Orange și ajunge în rețeaua clientului deja filtrat. În acest fel, companiile beneficiază de o putere de procesare superioară a datelor, altfel costisitoare, precum și de creșterea securității și a productivității, la un cost semnificativ redus față de soluțiile clasice. 

Serviciul oferă o interfață ușor de utilizat, unde administratorii de rețea pot vizualiza în timp real activitatea mecanismelor de securitate și pot ajusta setările. Platforma include un set complex de rapoarte de activitate care pot ajuta specialiștii companiei să optimizeze politicile de securitate a datelor. În cazul în care compania nu are proprii experți în securitate, aceasta poate alege opțiunea prin care consultanța și administrarea serviciului sunt asigurate în întregime de specialiștii Centrului de Securitate Cibernetică Orange. Structura locală a fost lansată la începutul lunii martie 2016 și are rolul de monitorizare permanentă a riscurilor și amenințărilor din mediul virtual la nivel internațional și local și de dezvoltare și implementare proactivă de noi măsuri de protecție adaptate la specificul afacerilor din România.

Business Internet Security se adresează în special companiilor cu 50-250 de angajați.

Mai multe detalii despre acest serviciu sunt disponibile pe pagina dedicată la www.orange.ro/business-internet-security.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: