Classics for pleasure aduce muzica clasica in Piata Mare

Luna august va aduce iubitorilor de muzica clasica trei seri de concerte. Classiscs for pleasure vii va avea printer invitati si pe Lucy Arner, din New York, dar si Horia Andreescu sau soprano Ana Donose.

Concertul laureatilor Centrului de Excelentain Opera va deschide festivalul Classics for Pleasure, in Piata Mare, in data de 16 august. Tinerii solisti vor fi acompaniati de Orchestra Filarmonicii de Stat din Sibiu, sub bagheta maiastra a dirijoarei Lucy Arner din New York,  pe scena ce va fi montata in centrul Sibiului.

A doua seara a festivalului Classics for Pleasure, in 17 august, va avea ca invitați pe Soprana – Ana Donose,  Mezzosoprana – Oana Andra și ca invitat special pe tenorul  Teodor Ilincai  – cunoscut pentru rolurile sale pe cele mai mari scene ale Europei. Orchestra Bucharest Symphonic Pops va fi dirijata de Constantin Adrian Grigore, un experimentat tanar dirijor cu activitate nationala si internationala, prim dirijor al Filarmonicii Oltenia –din Craiova.

Editia 2013 a festivalului Classics for Pleasure se va incheia in 18 august cu un spectacol grandiose: Classics Spectacular, cu repertoriu  de  muzica clasica. Orchestra Romanian Sinfonietta sub bagheta plina de inspiratie, ritm si armonie aMaestrului  Horia Andreescu, va avea ca solista pe  violonista Ioana Cristina Goicea – laureata a  Eurovision Young Classics in urma cu 2 ani.

Classics for Pleasure va avea loc intre 16 si 18 august, in Piata Mare a Sibiului.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: