Clubul Seniorilor de la Copșa Mică – a aniversat 5 ani

Vineri 18 noiembrie 2016, începând cu ora 14:00, în cadrul unei ședințe festive, a avut loc un eveniment cu… suflet, bucurie și… speranțe. S-a… întâmplat aniversarea a 5 ani de activitate a Clubului Seniorilor din Copșa Mică.

Clubul a funcționat în acești 5 ani ca și centru multifuncțional pentru animație socio-culturală şi a găzduit în această perioadă peste… 20.000 de vizitatori. Așa cum aflăm de a autoritățile locale, este, în momentul actual, sediul Sfatului Bătrânilor, Clubului Femina, Bibliotecii orășenești şi al proiectului Biblionet, dar rămâne deschis şi ca spațiu oricăror alte organizații sau cluburi viitoare. A găzduit ședințe diverse, dar și lansări de carte, proiecte de ecologizare, sală de expoziții, campionate de șah şi table, cursuri de utilizare a calculatorului pentru seniori, etc. 
Spațiul este gestionat de Sfatul Bătrânilor cu ajutorul Primăriei orașului Copșa Mică, este dotat cu calculatoare conectate la internet, bibliotecă, televizor şi videoproiector. 
Clubul Seniorilor Copșa Mică, ajuns la… frageda vârstă de 5 ani, dorește să aibă cât mai multă și eficientă activitate, câți mai mulți noi membrii şi cluburi şi așteaptă să fie cunoscut și să ajungă la inimile cât mai multor copșeni.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: