Consiliul Județean Sibiu caută soluții pentru fluidizarea circulației de pe DJ 106 C Sibiu – Cisnădie, de la podul peste Seviș până la intrarea în Sibiu

images_foto_052019_ARHITECTILOR

Până la începutul lunii septembrie, Consiliul Județean Sibiu va identifica cea mai bună soluție care se poate materializa astfel încât traficul rutier din zona Cartierului Arhitecților să fie mult decongestionat.

 

Demn de precizat, Consiliul Județean Sibiu a semnat deja contractul pentru documentația tehnică aferentă modernizării drumului județean 106 C Sibiu-Cisnădie, pe un tronson de aproximativ 3 km (între km 1+176 și km 4+350) până la podul peste pârâul Seviș, cu scopul de a fluidiza circulația în zonă și a reloca unele utilități.

Operatorul economic care va elabora DALI-ul (Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenții) este SC DP CONS SRL din Cluj, iar valoarea contractului se ridică la 128.000 lei fără TVA. Termenul de realizare a serviciului este de maximum 4 luni. Contractul prevede ca în prima lună să fie elaborat studiul de trafic cu identificarea soluțiilor de fluidizare a circulației pe DJ 106C Sibiu – Cisnădie.

Demersul Consiliului Județean Sibiu privind modernizarea drumui județean Sibiu-Cisnădie pe tronsonul menționat vine astfel în completarea proiectului de lărgire a străzii Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, inițiat de Primăria Sibiu. Din acest motiv, proiectanții celor două documentații tehnice – cel realizat de Primăria Sibiu și cel realizat de Consiliul Județean Sibiu – au fost puși în contact de către noi, pentru armonizarea soluțiilor tehnice”, declară Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

FOTO preluat de pe www.cartierularhitectilor.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: