Consiliul Județean Sibiu, preocupat de armonizarea activității instituțiilor implicate în eliberarea Titlurilor de Proprietate și avizarea PUG-rilor localităților

images_foto_062017_CJ

Întâlnirea conducerii Consiliului Judeţean Sibiu cu primarii, reprezentanții prefecturii și directorii instituţiilor avizatoare, organizată marţi, 20 iunie, la sediul instituţiei, a avut drept scop găsirea unor soluții pentru armonizarea activității instituțiilor implicate în procedura de eliberare a titlurilor de proprietate și de avizare a planurilor urbanistice generale.

Totodată, discuțiile au atins și chestiunea identificării și a posibilităților de rezorlavare a impedimentelor întâmpinate de cei care speră în clarificrea situației proprietăților și a documentelor necesare.

În acest cadru, s-au făcut propuneri de modificare a Regulamentului de funcționare a comisiei județene de fond funciar, propuneri ce vor fi analizate de această comisie miercuri, 21.06.2017. De asemenea, s-a prezentat de către reprezentanții instituțiilor cu rol în avizarea PUG-urilor succesiunea etapelor de preferat a fi parcurse în procedura de avizare și s-au identificat soluții la alte probleme punctuale ridicate de cei prezenți la întâlnire.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: