Coordonator nou pentru Programul Naţional Oncologie în cadrul SCJU Sibiu

Administratia SCJU Sibiu informeaza că, începând cu data de 6 august 2015, dna. Dr. Cătană Alina Camelia, medic primar specialitatea hematologie, a fost numită coordonator al Programului Naţional de Oncologie în cadrul SCJU Sibiu, prin Decizia cu nr. 805/06.08.2015 a managerului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Dr.  Vasile Spinean.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de conducerea spitalului, medicul coordonator monitorizează modul de derulare a programului naţional de oncologie, urmăreşte respectarea obligaţiilor asumate prin contractul încheiat cu CJAS pentru acest program şi informează permanent conducerea spitalului cu privire la derularea programului.

În cadrul SCJU Sibiu, în semestrul I al anului 2015, un număr de 593 de pacienţi au beneficiat de Programul Naţional de Oncologie.

Dr. Cătană Alina Camelia este, de asemenea, şi coordonatorul subprogramului sindrom SIDPU (sindromul de imunodeficienţă primară), în cadrul Programului Naţional de Diagnostic şi Tratament pentru Boli Rare.

„Ţinând cont de importanţa Programului Naţional de Oncologie pentru pacienţii instituţiei noastre, am dorit identificarea rapidă a unei persoane care să preia coordonarea sa şi ne bucurăm să anunţăm că am numit-o pe dna dr. Dr. Alina Cătană, care va prelua integral toate atribuţiile legate de program, astfel încât acesta să se deruleze fără sincope, ca şi până acum, iar pacienţii să beneficieze de tratamentul corespunzător”, a declarat managerul SCJU Sibiu, DR. Vasile Spinean.

 

Date de background

– Dr. Cătană Alina Camelia este medic primar specialitatea hematologie, în cadrul Secţiei Clinice Hematologie a SCJU Sibiu;

– lucrează în cadrul SCJU Sibiu din data de 1 august 2006.

 

 

Sursa foto: www.evenimentsibiu.ro

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: