Copil violat de 3 consăteni. Când puștiul a mărturisit totul profesorilor, aceștia au anunțat autoritățile! Mâine, oare, despre ce ORORI mai auzim???

images_foto_112018_VVVV

Un copil în vârstă de 13 ani a fost batjocorit (a se citi VIOLAT!) de trei consăteni, iar un alt minor a filmat grozăvia şi a trimis imaginile colegilor lui, dar şi colegilor victimei.

 

ORORILE s-au întâmplat pe 27 octombrie 2018, în localitatea Pipirig, județul Neamț.

ORIBIL și DE NEIMAGINAT! Și, totuși, REAL. Ceva din prezentul nostru, ăsta în care NU e zi în care să nu auzi de crime și tot soiul de fapte abominabile, care te fac să te întrebi dacă mai trăim sau nu printre oameni! 

Potrivit presei locale, victima agresiunii nu a avut curaj să le spună părinţilor trauma la care a fost supus, însă profesorii minorului au observat că băiatul este cam abătut, că are comportamentul schimbat. Din fericire, dascălii avut abilitatea profesională să-l iscodească pe puști, până ce le-a povestit toată tărăşenia. Profesorii de la Colegiul Tehnic Ion Creangă din Pipirig au fost cei care au alertat autorităţile. Așa, cazul a ajuns pe masa procurorilor din cadrrul DIICOT Neamţ, diupă cum precizează antena3.ro.

Cumplit. Mâine cine știe ce se va mai întâmpla?! Oare până când? Oare… DE CE?…

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: