Curs Internațional de Măiestrie Vocală la Sibiu

images_foto_072019_MASTERCLASSS

Încă o inițiativă de anverguîn orașul din ardeal vizitat, cândva, de Brahms: Liga de Cooperare Cultural-Științifică „România-Franța” din Sibiu desfășoară în perioada 22-28 iulie evenimentul muzical „Spre o Academie de Muzică la Sibiu. Curs Internațional de Măiestrie Vocală, ediția a XV-a, 2019”.

 

În cadrul manifestării, sunt organizate cursuri, concerte demonstrative și recitaluri deschise spre publicul sibian.

Cursul de măiestrie vocală se adresează tinerilor talentați cu vârste cuprinse între 10 şi 30 de ani, care se pregătesc pentru o nobilă carieră profesională, deciși să intre în competiție directă la nivel european şi internațional. Profesori prestigioși de la Conservatorul din București îi vor ajuta pe tinerii soliști din România și din alte țări să se perfecționeze în această profesie artistică.

Așa cum anunță organizatorii, evenimentul este completat de două concerte dedicate publicului larg de toate vârstele. În 27 iulie, la Biserica Ursulinelor, cu începere de la ora 18, va avea loc recitalul mezzosopranei Claudia Codreanu „Laudate Dominum”. Duminică, 28 iulie, la Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA, cu începere de la ora 17, publicul este invitat la „Gala tinerilor interpreți”, recitalul jubiliar al participanților la Masterclass-ul vocal internațional de la Sibiu.

Acesta este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Culturală 2019.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: