Dezbatere publica: Sensuri unice in Vasile Aaron!

Dupa zecile de sensuri unice facute in intreg orasul, Primaria a lansat un proiect pentru dezbatere publica in care doreste sa construiasca, in cartierul Vasile Aaron, un  nou sens unic.

Planul de modificare a sistemului de trafic supus dezbaterii publice include crearea unui sens giratoriu pe strada Semaforului, la intersectia cu strazile Iezer si Negoveanu”, spun reperezentantii municipalitatii sibiene.

Odata cu infiintarea sensului giratoriu, si o serie de strazi vor deveni cu sens unic, astfel incat riveranii sa aiba mai multe locuri de parcare.

Circulatia se va desfasura in dublu sens pe strazile Semaforului, Vasile Aaron, Oasa, Oncesti, Muncel si Aleea Valea Frumoasei, pe strada Iezer, in zona pietei agroalimentare si un tronson al strazii Negoveanu.

Pe celelate strazi din acest perimetru se va pastra sau institui sensul unic: pe strazile Sureanu si Electricienilor se va circula dinspre strada Semaforului spre strada Vasile Aaron, iar pe strazile Soimului si Iezer in sens invers.

Pe strada Stefleşti se va circula dinspre strada Oasa, iar pe un scurt tronson se va circula in dublu sens. Pe strada Negoveanu se va circula dinspre strada Oasa spre strada Muncel, iar pe tronsonul dintre strada Semforului si strada Muncel se va circula dinspre Semaforului.

Proiectul supus dezbaterii publice se afla postat pe site-ul Primariei Sibiu.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: