E DE BINE! Creștere de peste 60% a traficului de pasageri la Aeroportul Internațional Sibiu

images_foto_052017_ZZZAIRP

 

În primele patru luni (ianuarie, februarie, martie, aprilie) ale anului 2017, interesul pasagerilor pentru rutele operate de la Aeroportul Internațional Sibiu a crescut simțitor! Totul se reflectă în indicatorii statistici de trafic aerian.

 

Astfel, potrivit datelor confirmate de conducerea AIS, în lunile ianuarie, februarie, martie, respectiv aprilie- ale anului 2017, a fost înregistrat un număr total de 137.612 de pasageri îmbarcați-debarcați, transportați pe curse internaționale regulate. Concret, asta presupune o creștere de 61% față de aceleași luni ale anului 2016, când au fost înregistrați un 85.453 pasageri îmbarcați-debarcați, transportați pe curse internaționale regulate.

Așa cum transmit oficialii aeroportului, trendul ascendent a debutat încă de la începutul anului și s-a menținut până sfârșitul lunii aprilie. Astfel, în luna ianuarie creșterea înregistrată a fost de 73%, în februarie 59%, în martie 58%, respectiv în aprilie 56% față de aceleași perioade ale anului 2016.

Demn de precizat, în prezent, Aeroportul Internațional Sibiu conectează direct Sibiul cu orașe din Spania – Madrid, Italia – Milano, Germania – Dortmund, Memmingen, München, Nürnberg, Stuttgart, Austria – Viena, Marea Britanie – Londra și în sezonul de vară cu Turcia – Antalya, cursă charter.

În topul destinațiilor care au atras cei mai mulți pasageri din regiune, în intervalul ianuarie – aprilie 2017, se află München, Londra și Stuttgart.

Dezvoltarea aeroportului din Sibiu, a fost și este cu certitudine una constantă și firească, având în vedere potențialul de trafic al zonei și al regiunii. Apreciem că această evoluție pozitivă a aeroportului sibian se va menține și pe parcursul anului 2017.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: