Educatia antreprenoriala, provocare pentru tineri! La Copsa Mica

Primaria orasului Copsa Mica are in vedere organizarea, in perioada imediat urmatoare, a unor seminarii pe teme de educatie antreprenoriala pentru activitati specifice internetului (comert on-line, freelancing, aplicatii pentru smartphones, web-design, etc), activitatile fiind destinate tinerilor din Copsa Mica.

Tinerii interesati sunt rugati sa se inscrie la seminarii (trimitand un e-mail cu datele personale) pe adresa de mail a Primariei Copsa Mica (primaria_copsa@birotec.ro). Seminariile vor fi sustinute de cadre didactice si de specialisti IT care conduc afaceri on-line de succes.

Autoritatile sunt convinse ca aceste activitati vor avea success. Iar explicatia, in cateva cuvinte, o gasim chiar pe site-ul Primariei: “Forta de munca este calificata – calificare obtinuta atat prin liceul industrial din oras si al scolilor profesionale si postliceale, cat si din familie, unde oamenii primesc de mici copii o educatie tehnologica temeinica. Aceasta educatie se datoreaza caracterului industrial al zonei in care acesti oameni traiesc de trei, patru generatii, castigandu-si traiul cu ajutorul uneltelor. Deci pentru orice locuitor unealta noua in pas tehnologic nu reprezinta o enigma ci mai degraba o provocare”.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: