EVENIMENT CULTURAL: ESTE FILM la Holzstock Festival 2017

images_foto_082017_ESTEF

Anul acesta, Este Film și Holzstock Festival își unesc forțele și aduc proiecții de film la Hosman, într-un cadru pitoresc, ca pentru un weekend cu prietenii și cu… peliculele.

 

Vineri și sâmbătă noapte, 25 și 26 august, începând cu ora 1, organizatorii vă așteaptă, cu tot cu sacii de dormit, să ne uităm în șură la scurtmetraje premiate la mari festivaluri de film, cu povești spectaculoase venite… din toate colțurile lumii. Este Film Festival organizează aceste proiecții cu spijinul Short to the Point (International Short Film Festival) – o reţea internatională de distribuţie, difuzare şi promovare a filmelor de scurtmetraj. Demn de luat în seamă, în ultimii ani Short Film Factory a reușit să creeze o punte de legătură intre filmmakeri, cinefili si spectatorii ocazionali, având ca scop construirea unui nou tip de comunitate urbană.

De asemenea, sâmbătă, începând cu ora 17, va avea loc un eveniment special: proiecția filmului MARIȚA, în regia lui Cristi Iftime. Povestea? Sătul de propriile probleme de cuplu, lui Costi i se face brusc dor de poveștile tatălui său, așa că se hotărăște să treacă pe la el și să-l ducă apoi mamei și fraților lui, cu toate că niciunul dintre ei nu-și dorise asta. Un road-movie care reușește să surprindă un moment de trecere din existența fiului, momentul desprinderii de tată, un individ tragicomic care s-a lăsat tot timpul purtat de viață.

 

***Toate filmele proiectate vor avea subtitrare în limba engleză.

IMPRTANT: Intrarea este liberă pe bază de badge/brățară, în limita locurilor disponibile.

  

Este Film Festival este festivalul de film european la Sibiului, în 2018 urmând să aibă loc cea de-a 3-a ediție. Ne dorim să oferim ocazia de a viziona filme premiate internațional și în același timp să dăm vizibilitate acestui segment de cinematografie, care merită o promovare mai bună în Sibiu. Este Film Festival este organizat de Asociația Este Film.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: