FAIN DE TOT: ”Recoltele Toamnei”, sărbătorite în Piața Mare! 3 zile de festin culinar și concerte! Vine Zdob și Zdub!

images_foto_092019_RECOLTETOAMNA

  • Sibienii sunt invitați să participe preț de trei zile, între 6 și 8 septembrie la o sărbătoare cu totul și cu totul specială.

  • ”Recoltele Toamnei” aduc în Piața Mare zeci de producători și meșteșugari, iar atmosfera este întreținută prin concerte cu Damian Drăghici & Brothers, Alex Calancea și Lupii, precum și de Zdob și Zdub.

Centrul Sibiului va fi în weekend-ul 6-8 septembrie, scena generoasă destinată evenimentului ce își propune să cinstească ”Recoltele Toamnei”.

 

Sărbătoarea, una complexă și vivantă, aduce în atenția sibienilor și a celor ce ne vizitează orașul, o ofertă gastronomică mai mult decât atractivă. Zeci de agricultori și producători vă vor ademeni cu cele mai bune produse ale acestei toamne. Nu lipsesc din oferta acestora zacusca și pâinea de casă, legumele, fructele și produsele tradiționale de pe meleaguri sibiene.

La standurile din Piața Mare veți găsi în perioada 6-8 septembrie și siropuri naturale, plăcinte și prăjituri de casă, găluște cu prune precum și multe alte produse. Și mai și: un producător local va prepara pe loc și must, iar la alte câteva standuri veți găsi mezeluri și brânzeturi preparate de producători sibieni.

Gastronomia locală este și ea prezentă, cu mâncăruri și bucate pregătite cu tâlc și… taine tradiționale. Varza cu ciolan, cârnații rumeniți, bulzul ciobănesc, tocănița de oaie, gulașul de vită sau ciorba cu cartofi, sunt doar câteva dintre preparatele culinare cu care sunteți ademeniți ca să mergeți în Piața Mare.

Concerte și zone de distracție pentru copii

așa cum aflăm de la organizatori, atmosfera muzicală va fi întreținută în fiecare seară de către artiși cunoscuți din țară și Republica Moldova. Vineri, 6 septembrie, pe scenă Damian Drăghici & Brothers, promit un recital electrizant. Sâmbătă, 8 septembrie, la ”Recoltele Toamnei”, vor concerta Alex Calancea și Lupii, iar duminică, pe 8 septembrie, în ultima zi a evenimentului moldovenii de la Zdob și Zdub vă vor încănta cu un spectacol unic.

Și cei mici vor avea parte de surprize. O zonă special amenajată pentru copiii, va fi la dispoziția acestora cu o sumedenie de activități și ateliere de distracție și creație.

”Recoltele Toamnei” este un eveniment organizat de Asociația Administratorilor de Piețe din România și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu. Partener strategic: Piețe Sibiu. Parteneri media: Ora de Sibiu, Turnul Sfatului, Tribuna, Sibiu News, Mesagerul de Sibiu, Hermannstädter Zeitung, Sibiu 100%, Ştiri de Sibiu, Rock FM.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: