FAIN!!! Juniorii HC CSȘ, pe locul 3 în campionat, după victoria cu Sighișoara

images_foto_112018_HA

 

Juniorii HC CSȘ Sibiu au făcut un joc bun în etapa a 6-a a Campionatului Național Juniori 3, învingând pe CSȘ Sighișoara la o diferență de 10 goluri, 33-23.

 

Așadar, după victoria de ieri, obținută în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale Nr. 18 Sibiu, handbaliștii sibieni se clasează pe locul 3 în Seria G.

Echipa de juniori a HC CSȘ Sibiu a început meciul mai greu, fiind condusă pe parcursul primelor minute. Jocul s-a echilibrat, însă până la finalul primei reprize, juniorii sibieni reușind să treacă la conducere și să intre la pauză în avantaj.

Repriza secundă le-a aparținut handbaliștilor HC CSȘ Sibiu, care au reușit să își adjudece victoria fără probleme.

După un început ezitant de joc al băieților noștri, în care ne-am grăbit, am greșit mult și am permis echipei din Sighișoara să conducă partida, am reușit în a doua parte a reprizei să revenim și chiar să intrăm la pauză în avantaj. A doua repriză am jucat-o cu mai multă răbdare, mai disciplinat, ne-am impus jocul și am câștigat fără probleme”, a declarat prof. Matei Damian, antrenorul echipei.

În partida cu CSȘ Sighișoara au evoluat: Valentin Petrișor și Andrei Anton (portari), Alex Pavel (5 goluri), Răzvan Diț (2 goluri), Andrei Bogdan, Alexandru Oana (5 goluri), Mihai Doina (1 gol), Andrei Andraș (2 goluri), Eric Udrea, Alexandru Banciu (5 goluri), Paul Migea, Răzvan Câmpian (3 goluri), Radu Pîngulescu. Cel mai bun marcator al echipei sibiene a fost Alex Gorcea, care a încheiat partida cu 10 goluri.

 

E DE BINE: După 6 etape disputate în campionat, HC CSȘ Sibiu a acumulat 10 puncte și se află pe locul 3 în Seria G, la un punct de locul 2, care asigură calificarea în primele 16 echipe la nivel național. Juniorii sibieni vor juca următoarea etapă în deplasare, cu LPS Tg. Mureș, pe data de 18 noiembrie.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: