FITI PE FAZA! Teatrul de Balet Sibiu anunta saptamana viitoare noua locatie pentru spectacolele sale!

“Dragi prieteni,

După cum mulți dintre voi ați aflat deja, ISU Sibiu a închis astăzi Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu.

Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu a transmis astăzi către Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Teatrul de Balet Sibiu, dar şi către ceilalţi operatori culturali din sistemul public şi privat, care desfăşoară activităţi culturale în incinta locaţiei de spectacole mai sus menţionate, o informare cu privire la suspendarea activităţii CCS Sibiu, urmare a controlului efectuat astăzi, 13 noiembrie 2015, de către ISU Sibiu.

Redăm mai jos conţinutul informării primite astăzi, din partea Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu :

« Către Casa de Cultură a Municipiului Sibiu

Prin prezenta, vă informez că s-a oprit funcţionarea Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu, în urma controlului efectuat de ISU în data de 13.11.2015, până la rezolvarea neregulilor constatate.

Cauza :

– Neechiparea cu instalaţii de detecţie, semnalizare şi avertizare a incendiului în concordanţă cu valoarea de referinţă – conform art. 3, alin (1) din HG 915/03.11.2015.

Cu respect,

Director

Marius Vingerzan »

Urmare a informării primite astăzi din partea CCS Sibiu cu privire la suspendarea activităţii, Teatrul de Balet Sibiu, care în lipsa unei săli proprii de spectacole şi repetiţii îşi desfăşura activitatea în incinta CCS Sibiu, a început demersurile pentru identificarea unei alte locaţii de spectacole şi repetiţii.

Programul de spectacole al Teatrului de Balet Sibiu va rămâne neschimbat. Toate spectacolele organizate de Teatrul de Balet Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu vor fi mutate într-o nouă locaţie ce va fi comunicată ulterior, pe parcursul săptămânii viitoare. Toate biletele vândute pentru spectacolele de balet şi evenimentele organizate de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu îşi păstrează valabilitatea”.

 Este anuntul postat in urma cu putin timp pe pagina de facebook  Teatrul De Balet Sibiu de catre conducerea TBS!
Fiti pe faza!

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: