IUBEȘTE ȘI TU ANIMALELE!!! Copiii sibieni au parte de un generos proiect care să-i împrietenească cu necuvântătoarele

images_foto_032018_SALV

EDUCATIV, FRUMOS, INTERESANT! Asociația „Joaca de-a ecologia”, cu sprijinul Happy City by Wolf Imobiliare, lansează inițiativa “Eu salvez animalele”.

Proiectul, practic,îi provoacă pe copiii din clasele 0 , I și II din municipiul Sibiu să propună soluții pentru salvarea animalelor aflate în pericol, prin desene în care ei înșiși sunt eroi. La final, trei copii își vor vedea desenele transformate în instalații inedite de joacă realizate din materiale… reciclate!

IMPORTANT: Copiii pot trimite desenele în perioada 1-31 martie, etapa de jurizare având loc ulterior, până la mijlocul lunii aprilie. Instalațiile de joacă, realizate de compania KataKrak din Spania, vor fi înmânate copiilor în luna iulie, după ce vor fi proiectate și construite în baza celor mai reprezentative desene. Se va acorda câte un premiu pentru fiecare nivel școlar. 

Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare și inițiativa “Eu salvez animalele”, doritorii sunt invitați să consulte pagina www.joacadeaecologia.ro, secțiunea dedicată inițiativei.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: