IUBIȚI SIBIUL? Vreme de 3 ZILE aflați de ce este un reper important în istoria militară europeană. Sesiune de comunicări de dicată aniversării a 825 de ani de istorie sibiană

În perioada 19-21 octombrie Asociațiunea Transilvană pentru Literatura Română și Cultura Poporului Român – ASTRA, organizează o sesiune de comunicări intitulată „Sibiul – reper important în istoria militară europeană”.

Comunicările cadrelor didactice conțin un amplu program care, iată deschide generoase file de istorie ce merită cunoscute:
– miercuri, 19 octombrie, de la ora 12, la Școala de Aplicație pentru Unități Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu” Sibiu;
– joi, 20 octombrie, de la ora 10, la Cercul Militar Sibiu;
– joi, 20 octombrie, de la ora 14.30, la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu;
– vineri, 21 octombrie, de la ora 12, la Centrul de Instruire pentru Comunicații și Informatică „Decebal” Sibiu.

Evenimentul face pace parte din proiectul „Asociațiunea ASTRA – memoria personalităților și evenimentelor emblematice din istoria sibiană” ce cuprinde opt evenimente dedicate împlinirii a 825 de ani de la prima atestare documentară a cetății de pe Cibin, a comemorării a 100 de ani de la primul Război Mondial și aniversării a 155 de ani de la înființarea Asociațiunii ASTRA.

*Proiectul este cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Culturală 2016.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: