Johannis: Rolul Prefecturilor ar trebui reevaluat!

In ideea vehiculata de Ministerul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, de desfiintare a CJAS-urilor si a DSP-urilor, primarul Sibiului spune ca si rolul Prefecturilor ar trebui reevaluat. Desi nu este pentru desfiintarea Prefecturilor, Johannis spune ca rolul acestora ar trebui mai bine definit. Legat de desfiintarea CJAS-urilor si DSP-urilor, edilul Sibiului si prim vicepresedinte al PNL, spune ca masura este legata de procesul de regionalizare a Romaniei.

Chiar daca nu este pentru desfiintarea totala a Prefecturilor, prim vicepresedintele PNL spune ca atributiile ar trebui reevaluate.

"Eu cred ca sunt o s'ama de institutii care ar trebui desfiintate din formna in care exista ele acum. Ar fi o idee buna sa se reevalueze rolul Prefecturilor in aceasta tara. Nu le-as desfiinta cu totul, parerea mea privata, fiindca, una peste alta, trebuie sa existe un control de legalitate si in teritoriu. Cred ca rolul lor trebuie mai bine definit. Ca si altele raman sau nu, va fi o discutie.", a declarat astazi, in conferinta de presa saptamanala, primarul Sibiului, Klaus Johannis.

Legat de desfiintarea CJAS-urilor si DSP-urilor anuntata ieri, Johannis este de parere ca "e o initiativa interesanta. Vom discuta la nivel de PNL si vom avea o opinie, dar cu siguranta e o chestiune care vine cu regionalizarea si daca Ministerul Sanatatii doreste sa vina cu o reorganizare a CAS-urilor si DSP-urilor, va fi discutat in plenul de specialitate".

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: