MAESTRUL CONSTANTIN CHIRIAC: „Copiii noștri e important să se întâlnească cu MIRACOLUL”

images_foto_062017_DAVID-DIMITRI

Un moment absolut impresionant a fost marcat marți, în cadrul conferinței de presă susținută de Președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu- maestrul Constantin Chiriac, atunci când domnia sa a vorbit despre una din ingenioasele și generoasele idei care dă plus-valoare ediției din acest an a FITS.

 

Iată, așadar, declarația „Părintelui” festivalului: „ Copiii noștri e important să se întâlnească cu miracolul, să se întâlnească cu noua formulă de circ. Vom aduce mari companii de circ din lume, de la… CIRCA CONTEMPORARY CIRCUS până la Dimitri (n.n. David Dimitri)- OMUL-CIRC, unul dintre cei mai mari artiști de circ din lume și din toate timpurile. Vom instala un chapiteau, al lui, la Baza Hipică Sibiu- și, iată, un nou spațiu pe care îl câștigăm… E, poate, cel mai frumos semn de iubire și de investiție în viitor”, este de părere maestrul Constantin Chiriac… convins, desigur, că fără circ, copilăria, viața, ar fi mai săracă și ne-ar lipsi de unele dintre cele mai minuante lecții de curaj, de iubire, de frumos de care avem cu toții atâta nevoie.

Și pentru ca de aceste spectacole ale OMULUI-CIRC să se bucure cât mai mulți sibieni și nu numai…, prețul unui bilet pentru copii va fi de 10 lei, iar pentru un adult/părinte, bunic… 20 de lei. 

 

Foto: © Martin Pelikan 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: