MĂRGINIMEA, PAS CĂTRE VIITOR: STUDIU DE MARKETING TURISTIC. Vizate, localitățile RĂȘINARI, RÎU SADULUI, SADU, GURA RÎULUI, ORLAT și SĂLIȘTE

Sambata, 25 iunie 2016 incepand cu ora 10.30 , Asociatia GAL Marginimea Sibiului organizeaza la Caminul Cultural din Rasinari Consultarea Publica cu tema Viitorul turismului in Marginimea Sibiului. In acest sens, pentru ca dezvoltarea Marginimii ne priveste pe toti, invitam reprezentantii administratiei publice locale, proprietari de pensiuni, producatori locali, fermieri, mici intreprinzatori si alte persone interesate sa participe la aceasta consultare. Așa cum anunță dl Bogdan Bucur, primarul localității Rășinari (gazda evenimentului), consultarea are loc in contextul in care un grup de cercetători de la Universitatea din Passau, Germania deruleaza prin Asociatia GAL Marginimea Sibiului un proiect în vederea realizarii Strategiei de Marketing a Mărginimii Sibiului finantat de la bugetele locale. 
Comunitatile vizate, respectiv Riu Sadului, Rasinari, Sadu, Orlat, Gura Riului si Saliste din teritoriul GAL Marginimea Sibiului doresc realizarea unui concept de marketing regional planificat. Intalnirea are loc in cadrul proiectului „Elaborare strategiei de marketing turistic pentru Marginimea Sibiului” si este finantat de primariile Riu Sadului, Sadu, rasinari, Gura Riului, Orlat si Saliste.”Programul intalnirii: Sectiunea 1, 10:30 – 13:00 si Sectiunea 2, 14:30 – 17:30.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: