Moș Crăciun ține tradiția. A venit… pentru a 6-a oară la bunicii din Copșa Mică

images_foto_122019_mOSSS

Conform tradiţiei, Moş Crăciun a vizitat şi anul acesta la Copşa Mică peste… 100 de bunici şi bunicuţe, cu vârste venerabile, cuprinse între 80 şi 97 de ani. Şi anul acesta organizaţia Sfatul Bătrânilor a adus în dar un Moş autentic, darnic și cu vorbă bună, care a fost ajutat de câţiva de funcţionari ai Primăriei Copşa Mică de la Serviciul Public de Asistenţă Socială, Poliţia Locală şi Pompierii Voluntari.


Încă de dimineaţă, Moşul a pornit la colindat pe la uşile celor mai vârstnici cetăţeni din oraş, aducându-le bucuria sărbătorilor de iarnă, împreună cu unele bunătăţi tradiţionale locale, fructe şi dulciuri. Surprinşi de gestul frumos, aceşti oameni minunaţi l-au primit cu emoţie puternică şi cu lacrimi în ochi pe Moş Crăciun, înțelegând, astfel că iată, comunitatea nu i-a uitat.
Oficialităţile oraşului Copşa Mică, le-au transmis bunicilor vizitaţi urări de sănătate şi de viaţă lungă, cu prilejul Sărbătorilor, cu speranţa că aceştia, în mare parte oameni singuri, se vor bucura.

Până în ajunul Crăciunului, Moşul este aşteptat şi de toţi copiii cuminți din oraș, care îl vor întâmpina cu bucurie şi cu dorința păstrării frumoaselor tardiții.
Tot în spiritul Sărbătorilor de iarnă Primăria Copşa Mică organizează în prag de sărbătoare, vineri 20.12.2019, începând cu ora 18, un tradiţional concert de colinde, la Sala de Festivităţi a Liceului “Nicolae Teclu”. Concertul va fi susţinut de Corul “Sf.Arhangheli Mihail şi Gavriil” al Catedralei Mediaş, Corul Bisericii Ortodoxe Axente Sever şi Corul Liceului “Nicolae Teclu” Copşa Mică.
Cu această ocazie, Primăria orașului Copșa Mică urează copșenilor și românilor de pretutindeni:
Sărbători Fericite! şi tradiționalul: La Mulţi Ani!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: