Mugur Mihăescu: „Legislația e făcută de niște idioți. Idioții ăștia habar n-au de nimic, mulți dintre ei n-au nicio facultate, dar ei sunt aleși ai poporului”. Atitudine categorica a lui „Garcea“ intr-un interviu luat de Robert Turcescu

Mugur Mihăiescu: „De ani de zile, de când am intrat în afacerea asta, am tot spus că nu poți să-ți mai bați joc la infinit de cei din jurul tău, de tine însuți și, implicit, de viața tuturor. N-ai cum! Lumea m-a luat în râs, ei, vorbește Leana, zice Garcea, așa au tratat lucrurile astea acum patru- cinci ani când m-am revoltat împotriva băieților ăstora din politică. Mă târau prin televiziune să mă prezinte ca pe un număr de circ și eu spuneam: refaceți legislația din România în totalitate, e scrisă cu picioarele, e scrisă de niște oameni care gândesc cu picioarele!“, a declarat artistul in cadrul unui interviu luat de Robert Turcescu, dupa cum consemneaza www.evz.ro  .

In acelasi context, constient ca acum nu e cazul sa faca pe Leana sau pe Garcea, artistul a spus raspicat: „e o vină împărțită între patroni, autorități și consumatori. Va ieși acum un țap ispășitor, vom ghilotina pe cineva în fața presei și vom arăta cu degetul, ăsta e! Dacă se aplica cea mai bună lege pe care am văzut-o scrisă în domeniul ăsta, legea impozitului forfetar bazată pe locul unde ai punctul de lucru, toată lumea avea de câștigat: statul nu mai venea cu o mie de controale ca să ia patru mii de șpăgi, patronul rămânea cu bani mai mulți în buzunar și poate reușea să-și permită o investiție… Așa, s-au furat unii pe alții, statul pe patron, patronii pe stat, patronul pe client, clientul pe patron, a fost o complicitate permanentă“.

Realitatea. Din pacate. Nu doar vorbe.

(de ceva ani, Mugur Mihaescu e, si el, patronul unui club) 

 

Sursa foto: www.cinemagia.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: