ONORANT: A.S.F.C. Interstar Sibiu – o nouă participare la Liga Elitelor

images_foto_082019_INTERSTARRR17

Procesul de acreditare a academiilor de juniori, precum si rezultatele obținute în ultimii ani în fotbalul juvenil, au făcut posibilă participarea grupelor Interstar Sibiu – U19 si U17 – la Liga Elitelor!

 

Un imbold fantastic pentru noile generațiide sportivi!!!

Este vorba despre cea mai puternică competitie organizată de Federația Română de Fotbal la nivel de juniori. Liga Elitelor este o competiție superioară Campionatului Național de Juniori Republicani, spre exemplu, fiind un fel de Liga 1 a juniorilor din România.

Pentru a patra oară consecutiv, A.S.F.C. Interstar Sibiu își câștigă, iată, dreptul de a participa în Liga Elitelor.

Astfel, în acest sezon avem de a face și cu o premieră – clubul nostru va participa cu ambele echipe – U19 și U17, față de sezoanele precedente, când am avut înscrisă o singură echipă.

“Este competiția superioară din fotbalul românesc la nivel de juniori. Aici anual participă cluburile ale căror echipe au o valoare foarte ridicată si sunt foarte bine pregătite. Ne așteaptă un sezon infernal, însă vom căuta sa obținem rezultate bune și , de ce nu(?), foarte bune!”, a declarat Caius Băra, președinte A.S.F.C. Interstar Sibiu.

 De reținut este faptul că Interstar Sibiu este singurul club din întreg județul Sibiu care participa în această competiție. Echipele noastre au fost repartizate în seria vest, acolo unde printre altele se regăsesc echipe ca: U Cluj, CFR Cluj, U Craiova, Academia Gh Popescu, Ardealul Cluj, Tampa Brașov, UTA Arad, LPS Banatul Timișoara etc. În seria est se regăsesc echipe precum: Dinamo, Viitorul Constanța, Steaua, FC Voluntari, Poli Iași etc…

În prima etapă, cea programată pe 10 august, Interstar va evolua în deplasare la LPS Oradea.

Participarea în liga elitelor este cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Sportivă 2019.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: