ONORANT: Prof.univ.dr.ing. Simona Miclauş, cadru didactic al AFT, decorată de președintele României

images_foto_122019_DECORATIEAFT

Prof.univ.dr.ing. Simona Miclauş, cadru didactic al Facultăţii de Management Militar a Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, a fost decorată, la sfârşitul lunii noiembrie, cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofiţer, cu însemn pentru civili, de Președintele României, Klaus Iohannis.

 

Înalta distincţie a fost acordată în cadrul unei ceremonii de decorare a unor cadre militare și personal civil, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naţionale a României, în semn de apreciere a rezultatelor deosebite obţinute de cadrul didactic sibian în îndeplinirea misiunilor şi pentru contribuţia adusă la promovarea imaginii Armatei României.

Prof.univ.dr.ing. Simona Miclăuş predă în cadrul AFT de 24 de ani, având o prodigioasă activitate de cercetare şi evaluare ştiinţifică şi experienţe de predare şi cercetare în străinătate.

În anul 2014, în urma desfăşurării concursului „Omul anului 2014”, doamna profesoară a obţinut locul I la secţiunea învăţământ, ştiinţă şi artă militară, iar în 2015 a fost decorată cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili.

«Pentru mine această distincţie înseamnă că „noblesse oblige” (nobleţea obligă), că trebuie să fac mult mai mult decât am făcut până acum şi, bineînţeles, este ceva foarte onorant pentru mine», a mărturisit prof.univ.dr.ing. Simona Miclăuş.

Dăruire, har, înțelepciune, asumare. O viaă la catedră, în slujba viitorilor militari de carieră.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: