PECETE SUFLETULUI ROMÂNESC: Muzeul ASTRA, magnet pentru oaspeți iubitori de cutură la Târgul de Turism al României!

Târgul de țară, Olimpiada ,,Meșteșuguri Artistice Tradiționale” și Târgul Frumos. Ceramic. Folositor sunt 3 dintre cele 12 mari proiecte pe care Muzeul ASTRA le-a prezentat pe larg publicului la Târgul de Turism al României. Vorbim despre cel mai mare eveniment de acest gen din țară, o acțiune amplă dedicată industriei turismului și organizată la Romexpo. Timp de patru zile, în perioada 16-19 februarie, aici au fost prezentate cele mai interesante oferte si atractii turistice, atât din România, cât și din străinătate.

Muzeul ASTRA – instituție culturală emblematică pentru Sibiu, dar cu ecouri la nivel internațional, și-a prezentat oferta cultural-turistică pentru anul acesta la standul de promovare a destinației turistice Sibiu. Acest stand a fost organizat împreună de Consiliul Judeţean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu şi Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu.

Muzeul ASTRA a fost reprezentat de Raluca și Ema, două prezențe agreabile, mereu zâmbitoare și îmbrăcate în straie tradiționale. Tinerele au oferit vizitatorilor detalii importante despre Muzeu și despre toate activitățile interactive pe care programele noastre le propun. Turiștii veniți cu mic cu mare la Târgul de Turism al României s-au declarat dornici să vină la Muzeul ASTRA să se relaxeze, dar și să cunoască datul străbun și să învețe chiar, lucruri noi în atelierele de meșteșuguri tradiționale. De asemenea, cei mici au promis că vor răspunde prezent la programele special gândite pentru ei.

Standul destinației turistice Sibiu a fost vizitat de peste 3.400 de oameni, fiind și de această dată unul dintre cele mai vizitate și apreciate.

Muzeul ATSRA, generos și plin de frumosul a tot ceea ce înseamnă CULTURĂ e mereu bucuros, iar oamenii săi sunt… nerăbdători și împliniți să-i și (re)cunoaștem în număr cât mai mare!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: