PENTRU UN SIBIU… MINUNAT: PRIMĂRIA investește 11,5 milioane de lei în evenimente culturale, sportive și comunitare. START: Se primesc propuneri de proiecte pentru cele trei agende

images_foto_022018_4

 

“Suma pe care am alocat-o din bugetul acestui an pentru proiecte culturale, sportive și comunitare este de 11,5 milioane lei. Invit operatorii să depună proiecte creative și inovative care să facă Sibiul dinamic și interesant atât pentru sibieni, cât și pentru turiști.

Pentru că 2018 este anul Centenarului României sper ca instituții și operatori să depună proiecte prin care orașul să marcheze această importantă sărbătoare, mai ales pentru că Sibiul a jucat un rol important în Marea Unire. Așteptăm și proiecte cu caracter gastronomic în perspectiva Programului Regiune Gastronomică Europeană din 2019.”, anunță Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

 

ATENȚIE: Pentru a obține finanțare, proiectele depuse trebuie să fie conforme cu legislația în domeniu și cu ghidurile privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice disponibile pe pagina principală a site-ului www.sibiu.ro. *De aici pot fi descărcate cererile de finanțare pentru cele trei agende.

 

IMPORTANT: Termenele de depunere a documentelor completate în conformitate cu ghidurile sunt următoarele:

  • Proiectele pentru Agenda culturală se primesc la sediul Primăriei Sibiu de pe str. Samuel Brukenthal, nr. 2, până în data de 22 martie, ora 13
  • Proiectele pentru Agenda sport și Agenda Comunității se primesc la aceeași adresă până în 16 martie, ora 12

 

Informații suplimentare pot fi obținute prin email: agendaculturala@sibiu.ro, agendasportiva@sibiu.ro, și respectiv contracte.agende@sibiu.ro sau telefonic la 0269.208812.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: