„Porți deschise” la Primăria și SVSU Tîrnava

images_foto_052017_ZIIIIIIIIIIIIIIIIII

Comuna Tîrnava organizează pentru a treia oară consecutiv, „Ziua Porților Deschise la Primăria și SVSU Tîrnava“, un eveniment care își propune să aducă mai aproape de cetățeni întreaga activitate desfăşurată de cei din administrația locală.

 

 

Așa cum anunță organizatorii, acţiunea cuprinde ca de obicei un tur al primăriei, cei prezenți având ocazia să viziteze birourile edilior și să stea de vorbă cu aceștia, să le adreseze întrebări, sau chiar să se fotografieze împreună.

Vizitatorilor le este prezentat și sediul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, în cadrul căruia cei 26 de pompieri voluntari vor explica ce înseamnă acest proiect pentru comună și pentru oameni, ce face mai exact SVSU în cazuri de urgență și ce fel de situații au fost întâmpinate până în prezent.

 

Evenimentul are loc vineri, 19 mai, în intervalul orar 10:00-14:00, fiind destinat tuturor categoriilor de vârstă.

 

„Toate evenimentele pe care le-am organizat în Comuna Tîrnava au devenit o tradiție. Acest lucru s-a întâmplat și cu „Ziua Porților Deschise la Primăria și SVSU Tîrnava“ și ne bucurăm pentru acest lucru”, precizează dl Pleiner Norbert, primarul Comunei Tîrnava.  

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: