„Pozitia Copilului” a lasat publicul mut!

Prima proiectie a filmului care anul acesta a reusit sa castige Ursul de Aur la festivalul de Film de la Berlin, "Pozitia Copilului", a lasat publicul fara cuvinte. Singurul lucru pe care nu il spusese publicul au fost apluazele.

Luminita Gheorghiu, Bogdan Dumitrescu si Ilinca Goia au fost primiti cu apaluze. Cei aproximativ o suta de sibieni care au avut noroculd e a fi primii spectatori ai filmului aprecait cu Ursul de Aur au ramas fara cuvinte la aparitia actorilor.
Cronicile de film facute de la castigarea marelui premiu spusesera totul despre cum a luat nastere film, insa filmul a reusit sa faca liniste in sala, fiecare dintre spectatori reusind sa se regaseasca, intr-o mica sau mare parte, in povestea redata de "Pozitia Copilului".
Cei care au reusit sa vada filmul la Astra, de la ora 18.00, nu au plecat acasa fara un autograf de la cei trei actori care au sosit la Sibiu.
Filmul va mai rula si in acest weekend la Sibiu. Astfel, sibienii care nu au resit sa vada ieri filmul lui Calin Netzer, il pot vedea  sambata, 30 martie, de la ora 20.00, si duminica, de la 18.00 si 20.30.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: