Primăria Sibiu începe instalarea coșurilor de gunoi pentru colectarea dejecțiilor animalelor de companie! FII ȘI TU OM CU… CÂINELE TĂU, ȘI FII OM CU ORAȘUL DESPRE CARE SPUI CĂ-L IUBEȘTI!

images_foto_072017_CAINEE

ADMINISTRAȚIA LOCALĂ anunță că în această săptămână au fost montate primele cinci coșuri de gunoi dotate cu pungi de plastic pentru colectarea dejecțiilor animalelor de companie. Acestea au fost montate pe bulevardul Victoriei (în fața sediului Primăriei Sibiu), în fața Bibliotecii Astra, în parcul Cetății, pe stradaTârgu Vinului și în parcul Tineretului.

 

În total s-au achiziționat 38 de astfel de coșuri care vor fi montate în următoarea perioadă în parcurile și zonele verzi din Sibiu, în centrul istoric, pe bulevardul Vasile Milea, pe bulevardul Mihai Viteazu, pe Calea Dumbrăvii, pe str. Gladiolelor, pe str. Semaforului, precum și în zonele Valea Aurie, Terezian, Reșița și Cireșica.

GATA! Sibienii au acum unde să colecteze acest tip de deșeuri pentru a păstra curățenia în parcurile din oraș, dar și pe stradă, arătând, astfel, respect față de ceilalți locuitori ai orașului, și demonstrând responsabilitate în îngrijirea animalului de companie.

Demn de precizat, Primăria Sibiu lucrează la un proiect de hotărâre a Consiliului Local care va specifica și amenzile ce vor fi aplicate celor care nu înțeleg să respecte aceste reguli simple și care țin, la urma urmei, de… comportamentul civilizat.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: