Școala, preotul, crucea și… comoția!

images_foto_032019_popa

Din nefericire, se confirmă: Școala nu mai e tocmai ce ar trebui să fie, orele de religie… nici, respectul, chiar și față de copii… Trăim într-o societate mototolită, schimonosită de prejudecăți, agresivitate, neînțelegere, ură. Și parcă nici nu facem mare lucru să schimbăm ceva!

 

Un băieţel de 11 ani, din Botoşani, ar fi fost bătut de un… preot-profesor de Religie, chiar în timpul orei! Copilul a suferit, în urma agresiunii, o comoţie cerebrală!

Medicii au confirmat că, în urma investigaţiilor, au constatat că elevul a suferit un traumatism cranian acut, comoţie cerebrală, fractură de perete anterior mastoidă stânga şi temporară stângă. Micuțul este acum internat în Secţia de Pediatrie.

 

Copilul ar fi refuzat să se închine pentru că este penticostal. 

Băiatul a ajuns acasă plin de sânge, iar părinţii au sunat la 112. (sursa: observator.tv)

Zeci de copii care ar fi asistat la scenele şocante le-au povestit părinţilor că în timpul orei de Religie preotul s-ar fi enervat și şi-a pierdut cumpătul.

L-a obligat să facă cruce și baiatul nu a vrut. Nu numai al meu, mai multi băieți, că noi suntem la penticostali. Au venit și mi-au spus. L-a prins, l-a dat cu capul de perete.

L-a ținut așa, l-a luat de urechi și l-a ținut așa nu știu câte minute și l-a izbit cu capul de perete”, povestește îngrozită și revoltată mama băiatului. Femeia a spus că băiatul ar fi leșinat apoi, în fața școlii, ceea ce nu e de mirare după lovituri puternice la cap.

Era plin de sânge. L-au găsit baietii, de când statea acolo, de jumătate de oră, jos, în rigola”, a mai spus mama copilului.

Speriată, femeia a sunat la 112; o salvare l-a dus pe băiat la un spital din Botoşani.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Cumplit, oribil. Asta nu e în niciun caz… EDUCAȚIE!

Foto: observator.tv

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: