SEPTEMBRIE, cu coșul plin de… POVEȘTI la TEATRUL GONG

Se face, în curând, hotar de anotimpuri… Și, nu-i așa că adie mireasmă de povești?! Cum nu? Doară vine toamna, cu coșul plin și face popas tocmai acolo unde ele, poveștile știu a prinde viață ca prin vrajă: la TEATRU!!!

Teatrul pentru Copii și Tineret Gong vă invită sâmbătă, 27 august, la ora 18 pentru a viziona spectacolul „Cum a devenit Arthur rege”. Spectacolul reprezintă deschiderea stagiunii 2016/ 2017, are o durată de 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

În luna septembrie, pe scena Teatrului se vor juca spectacolele: Sarea-n bucate, Prințesele Spion, Pinocchio, Da Yang und die Prinzessin Da Yin și Da Yang și Prinţesa Da Yin. De asemenea, sâmbăta au loc ateliere pentru copii, începând cu ora 10 și ora 12.

 

Accesul publicului la evenimentele teatrului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri – vineri: 11 – 18, sâmbăta: 10 – 18 şi duminica: 10 – 14), online prin eventim.ro, precum și în Librăriile Humanitas sau magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone.

Sezonul 2016/ 2017 va aduce multe premiere, evenimente și surprize dedicate celor mici, dar și celor mari. Pentru mai multe detalii despre programul Teatrului Gong, aveți la dispoziție pagina de Facebook a instituției: https://www.facebook.com/teatrul.gong.sibiu/?fref=ts

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: