Shopping City Sibiu, gazda expoziției de fotografie „Simbolurile Sibiului, de la mic la mare”

Fotoshopppp

– Când te-ai pus ultima dată în pielea unui turist în orașul tău? Crezi că îți cunoști orașul, dar cu ochii în telefon, atent la volan sau mai mereu pe grabă, e simplu să îți scape farmecul inedit al Sibiului, orașul din inima Transilvaniei, care cucerește anual mii de vizitatori din toate colțurile lumii.

O plimbare pe străduțele medievale, un răsfăț gastronomic la terasele din piețele centrale sau o incursiune în lumea teatrului și a galeriilor de artă – sună ca un plan perfect pentru o zi de duminică.

Redescoperă farmecul orașului prin obiectivul fotografilor celebri

FAINĂ INIȚIATIVĂ: Toamna aceasta, Shopping City Sibiu sărbătorește 15 ani împreună pentru Sibiu și te invită să admiri expoziția Simbolurile Sibiului, de la mic la mare, în colaborare cu Școala de Fotografie Image Art Sibiu. Peste 40 de lucrări expuse în centrul comercial îți dezvăluie magia Sibiului prin ochii unor fotografi cunoscuți, iar fiecare cadru surprinde povestea unora dintre cele mai impresionante atracții istorice și capodopere arhitecturale din zonă.

Expoziția rămâne deschisă până pe 30 noiembrie pentru toți iubitorii de tradiție și pasionații de arte vizuale.

Surprize memorabile pentru vizitatori: căsuțe colecționabile

Toți cei care achiziționează produse de peste 200 de lei din magazinele centrului comercial, până pe 23 decembrie, primesc instant premiul săptămânal: o clădire simbol a Sibiului, în miniatură, care poate fi folosită și ca magnet. Cadoul este realizat de un meșter artizan și este oferit pe loc la Info Point, unde clienții sunt așteptați cu un decor special.

Premiul săptămânal face parte dintr-o colecție unicat, formată din 8 cladiri – magneți, fiecare dintre acestea reprezentând o clădire simbol a orașului. Căsuțele monument, mici bijuterii artistice ce pot fi colecționate, sunt reprezentative pentru Sibiu, iubite de locuitori și admirate de vizitatori: Palatul Brukenthal, Biserica din Piața Mare, Turnul Sfatului, Casa Albastră, precum și mai multe căsuțe multicolore din Piața Mică.

 

###

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Shopping City Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: