SIBIUL, capitala JAZZ-ului pentru a 48-a oară

images_foto_052018_JAAAAAA

Notele de jazz se aud din ce în ce mai puternic la Sibiu Jazz Festival: Ediția 48 începe în curând!

Între 17-20 mai, în Piața Mare, artiști din toate colțurile lumii se pregătesc să invoce acest stil în ritmuri mexicane, italiene sau spaniole, în evenimente pe toate gusturile!

NOJAZZ (Franța), NES (Franța, Spania) și Alex Mercado (Mexic) sunt doar câteva nume din cadrul ediției din acest an. Ce artiști vor mai urca pe scenă?

Programul complet poate fi consultat aici: http://sibiujazz.ro/ro/program/

 

Și anul acesta avem… Jazz for Kids!

Dacă vreodată v-ați întrebat cine poate asculta jazz, răspunsul este foarte simplu: oricine. Dar atunci când trebuie să învățăm ce înseamnă de fapt acest stil… cine ne ajută?

Fundația Sibiu Jazz Festival continuă și în acest an un program iubit de mulți: Jazz for Kids. Dacă ai între 3 și 12 ani, ești curios și plin de energie vino în perioada 17-20 mai la Sibiu, împreună cu părinții!

Vei avea ocazia să descoperi ce presupune să cânți la tobe, bongos, djembe sau la o tamburină. Dacă știi ce trebuie să faci sau vrei să înveți mai multe despre folosirea acestor instrumente, atunci Jazz for Kids este locul unde trebuie să fii! Percuționistul Andrei Marcovici va explica importanța fiecărui instrument muzical și ne promite că nu va fi singur!

Alex Mercado – un compozitor și pianist de jazz Mexican, Luca Ciarla – unul dintre cei mai originali artiști de jazz din ultimii ani și Vali Boghean – cunoscut artist în Chișinău; sunt doar o parte dintre artiștii care vor fi alături de de cei mici.

Vino în Piața Mare din Sibiu, unde poveștile vor prinde viață în ritmuri de jazz!

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: