Șoferii indisciplinați, la ordinea zilei pe drumurile din Sibiu. Cu cine au avut de frurcă polițiștii rutieri în weekend…

images_foto_032017_11ACCCCC

 

  • *În data de 04 august, în jurul orei 00.15, pe raza localităţii Orlat, poliţiştii au oprit pentru verificări o autoutilitară condusă de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Vâlcea.

     

Astfel, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis şi au întocmit pe numele acestuia un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Cercetările continuă la nivelul Secţiei 6 Poliţie Rurală Orlat.

 

  • *În aceeași zi, în jurul orei 16.30, poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism condus pe raza localităţii Mălâncrav de către un bărbat în vârstă de 63 de ani, domiciliat în judeţul Mureş.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

  • *În data de 5 august, în jurul orei 03.10, pe strada Siretului din municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au identificat în trafic un conducător auto în vârstă de 24 de ani, din Boiţa, care, la testarea alcoolscopică, a prezentat un rezultat de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

  • În data de 6 august, în jurul orei 11.00, în municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un conducător auto care circula la volanul unui autoturism pe Şoseaua Alba Iulia.

La testarea cu aparatul etilotest a şoferului, rezultaul a fost de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât, pe numele său a fost deschis un dosar penal de cercetare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: