Teatrul din Biblioteca s-a mutat pentru doua zile din AVRIG la BUCURESTI! La… festival!

Elevii iubitori de teatru si-au dat intalnire in acest weekend in Bucuresti! Participa ca actori sau spectatori la sfârşitul acestei săptămâni, la Festivalul Naţional de Teatru „George Constantin”. Evenimentul este gazduitde Colegiul Naţional Matei Basarab din Sectorul 3 al Capitalei, în perioada 6-7 iunie 2015.

Asa cum anunta organizatorii, la manifestare participă peste 280 de elevi şi 46  de trupe de teatru din toată ţara. Spectatorii vor putea viziona piesele de teatru susţinute de elevi după programul: 6 iunie, orele 10,00 – 18,30 şi 7 iunie, 8,30– 15,00.

AVRIGUL  e pe scena!

Printre cei mai talentati copii, care fac din teatru mai mult decat o joaca se afla, in aceste zile, la Bucuresti si neobositii mici artisti din Avrig, membrii trupei “Teatrul din biblioteca”. Indrumati de inimoasa si vesnic inspirata Maria Grancea (directorul bibliotecii), actorii de la poalele Fagarasilor nu doar joaca, dar isi creeaza singuri scenete is piese de teatru, ceea ce ii provoaca la si mai profunda dragoste de carte si de frumos, iar roadele “se coc” in lumina harului…

Sa le tinem cu drag pumnii, pentru ca merita!

 

Festivalul Naţional de Teatru „George Constantin” este organizat de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti în parteneriat cu Casa Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti, Fundaţia Culturală Sigma Art, Centrul Cultural “Casa Artelor” şi Fundaţia Culturală « George Constantin .

Demn de precizat, la finalul celor două zile de festival, cei mai buni elevi vor fi premiaţi de juriul format din actorii Mihai Constantin, Catrinel Dumitrescu, Gheorghe Ifrim, Andrei Runcanu şi regizorul Cristian Dumitrescu.

Festivitatea de premiere va avea loc duminică 7 iunie, ora 18,30.

 

sursa foto: Maria Grancea

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: