Titularizare: 57,62, procentul de promovare la Sibiu

Mai mult dejumatate din profesorii care au susutinut examenul de titularizare au reusit sa obtina o nota peste 7. Astfel, la Sibiu, procentul de promovare este de 57,62%.

340 din cei 590 de profesori care au sustinut examenul de titularizare au resit si sa obtina o nota peste 7, astfel incat sa poata obtina unul dintre cele 84 de posturi titularizabile. Doi dintre acestia au obtinut si nota 10. Ironia sortii face ca unul dintre cei doi candidati care au avut 10 la titularizare sa nu aiba catedra titularizabila anul acesta.

Am avut si doua note de zece. Una dintre ele, obtinuta la educatie fizica, cealalta, la educatie tehnologica. Pentru cel care a luat nota maxima la educatie fizica exista catedra titularizabila, pentru educatie tehnologica, nu. Va merge pe suplinire, urmand ca la anul sa aiba sansa sa se titularizeze cu aceeasi nota obtinuta anul acesta”, spun oficialii Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu.

La polul opus, au existat si profesori care nu au reusit sa obtina nici macar nota cinci. Astfel, sapte profesori au obtinut note intre 1 si 1,90, 18, note intre 2 si 2,90, 47, note intre 3 si 4.

Candidatii nemultumiti de rezultatele la examenul de titularizare pot depune, la Inspectoratul Scolar Judetean, contestatii astazi si maine.

Rezultatele finale ale examenului de titularziare vor fi afisate in 8 august.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: