TOP 3 strategii pe care să le folosești dacă vrei să nu îți mai pese de părerile altora

TOP 3 strategii pe care să le folosești dacă vrei să nu îți mai pese de părerile altora

Ai vrut vreodată să faci anumite lucruri sau să porți unele haine, însă te-ai oprit înainte și te-ai gândit „oare ce vor crede oamenii despre mine”?. Ei bine, să știi că acest fel de a gândi este extrem de comun femeilor și le împiedică, adesea, să trăiască viața pe care și-o doresc cu adevărat. Poate ești printre persoanele care și-au propus să nu mai ia în considerare ce spun sau ce gândesc alții despre ele și să îți trăiești viața după bunul tău plac, dar partea practică îți pune probleme.

Citește în continuare pentru a afla trei strategii pentru a nu te mai întreba ce cred ceilalți despre tine

  1. Privește lucrurile din perspectivă

Trebuie să realizezi că aceasta este singura viață pe care o ai la dispoziție să fii fericită. Pe lângă a renunța să asculți părerile celorlalți, găsești în acest articol alte câteva lucruri pe care le poți schimba în viața ta pentru a deveni o persoană veselă.

Un exercițiu potrivit este să îți imaginezi că ești la bătrânețe și îi povestești unei persoane viața ta. Vrei ca în acele clipe să îi spui că nu ai trăit cum ți-ai fi dorit pentru că ți-a fost teamă de ce ar putea crede ceilalți sau vrei să îi spui că ai făcut exact ceea ce ți-ai dorit și ai avut, datorită acestui fapt, o viață fericită și împlinită?

  1. Imaginează-ți cel mai rău lucru care se poate întâmpla

Care este cea mai gravă consecință care s-ar putea adeveri dacă alegi să porți acea rochie care îți place sau dacă alegi să îți tunzi părul scurt? Probabil cele mai rele lucruri care se pot întâmpla nu sunt cu adevărat atât de rele.

Dacă alegi să porți hainele în care te simți cu adevărat tu, dacă alegi să îți tunzi părul astfel încât tunsoarea să te reprezinte, vei fi mult mai fericită pe termen lung și nu vei mai pune la suflet posibilele comentarii răutăcioase pe care le poți primi de la unele persoane.

  1. Ieși din zona de confort

Dacă ai trăit o bună parte din viața ta întrebându-te ce cred oamenii din jur despre tine, poate ai ales să rămâi în zona de confort în majoritatea timpului și să nu îți asumi anumite riscuri pentru a rămâne pe placul altora. Din acest motiv, probabil te-ai obișnuit să îți trăiești viața într-un anumit fel, să ai o rutină care te nemulțumește.

Pentru a descoperi care sunt lucrurile care îți aduc cu adevărat fericirea, trebuie să încerci cât mai multe activități. Spre exemplu, poate în momentul de față ai un job care nu îți place, dar alegi să rămâi, cu toate că îți dorești să faci cu totul altceva.

Multe femei ar dori să devină modele de videochat, datorită nenumăratelor beneficii pe care această meserie le aduce, însă lasă anii să treacă fără a acționa în acest sens de teama părerilor celorlalți. Dacă te regăsești în această situație, alege acest studio și vei vedea că celelalte modele s-au confruntat la rândul lor cu problemele pe care le întâmpini tu. Pe RichGirls-Studio.ro poți citi care sunt avantajele modelelor de videochat și care sunt beneficiile unei echipe formate exclusiv din femei. Îți va fi de ajutor să fii înconjurată de alte persoane care știu cum e să se confrunte cu prejudecățile celor din jur, să nu le ia în seamă și să își trăiască viața exact așa cum își doresc!

Așadar, aplică aceste strategii pentru a reuși să nu te mai întrebi ce cred ceilalți despre tine. Amintește-ți că doar dacă vei face lucrurile pe care îți dorești cu adevărat să le faci, fără să îți pese de opiniile celorlalți, vei putea fi cu adevărat fericită și vei trăi în armonie cu propria persoană. 

Sursa foto: shutterstock.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: