TOP 5 perechi de încălțăminte pe care trebuie să le ai în pantofar iarna aceasta

TOP 5 perechi de încălțăminte pe care trebuie să le ai în pantofar iarna aceasta min

Sezonul rece vine la pachet cu temperaturile scăzute și cu vremea total schimbătoare pe care nu prea știi cum să o abordezi. Tocmai din acest motiv, trebuie să fii întotdeauna pregătită cu perechi potrivite de încălțăminte pentru orice s-ar întâmpla afară. 

Fie că va ninge și se va așterne un strat gros, fie că va fi soare imediat după și este nevoie să te pregătești pentru umezeală, fie că vremea este frumoasă și țin cu tine – TU trebuie să ai o pereche de încălțăminte pentru orice moment în care vei ieși din casă, în funcție de ce se întâmplă afară. 

Astfel, în funcție de stilul tău pe care îl abordezi în viața de zi cu zi și de outfiturile pe care alegi să le porți, ai nevoie de confort, indiferent de vreme!

Așadar, în cele ce urmează, vei afla care sunt perechile de încălțăminte pe care trebuie să le ai în pantofarul tău pentru a fi cu adevărat pregătită de o iarnă imprevizibilă în ceea ce privește temperaturile și fenomenele meteorologice. 

Iată TOP 5 perechi pe care trebuie să le ai în pantofar:

  1. Cizme

Cizmele sunt aproape cele mai „la îndemână” perechi de încălțăminte de iarnă pe care trebuie să le ai în pantofarul tău. Astfel, dacă trebuie să mergi undeva în grabă și să te încalți cu ceva cât mai repede, care să-ți țină și de cald, o pereche de cizme joase sunt potrivite.

Sunt versatile și se potrivesc în multe combinații de articole vestimentare. În plus, pot fi purtate oriunde îți dorești. Indiferent dacă este vorba despre o pereche de cizme înalte, joase, din piele sau din cauciuc la modă, cu siguranță, îți vor oferi confortul pe care îl aștepți. 

  1. Ghete

Ușor mai elegante decât cizmele, ghetele de iarnă se potrivesc mai mult în ținute ceva mai complexe și vor arăta perfect cu o pereche de jeans. Fiind și ele versatile, le poți purta indiferent de ocazie, fie că mergi la job, fie la o plimbare în parc. Alege, totuși, o pereche ceva mai groasă, eventual, care să aibă căptușeală în interior. 

  1. Bocanci

Chiar dacă sunt ceva mai grei și nu întotdeauna vor ține de cald așa cum îți dorești, în cazul în care nu sunt căptușiți, poți să alegi o pereche mai groasă, plină cu blană în interior, pentru a scăpa de astfel de probleme. Se potrivesc în numeroase combinații și pot fi purtați în orice context. 

  1. Pantofi

Pantofii din piele naturală, ușori și confortabili sunt potriviți pentru persoanele care petrec mult timp cu încălțări elegante în picioare, de exemplu, la birou. Numeroasele culori pe care le ai la dispoziție și, în același timp, design-ul lor, pot fi un plus, mai ales atunci când obișnuiești să te îmbraci mai office în viața de zi cu zi. Dacă ești în căutarea unei astfel de perechi, poți să vezi aici diferite modele. 

  1. Botine

La fel ca în cazul pantofilor, botinele cu toc sunt potrivite pentru persoanele care se îmbracă elegant sau au nevoie de o anumită ținută la locul de muncă. În funcție de înălțimea tocului și de culoare pe care o alegi, poți forma ținute minunate. Totuși, trebuie să ții cont de forma corpului atunci când alegi cum să te îmbraci când porți o pereche de botine. 

Tu ai în pantofar toate aceste perechi de încălțăminte pentru iarnă? 

Sursa foto: shutterstock.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: