Vacanță cu copiii? Află AICI cum o organizezi cu bani puțini! TOP 5 ponturi utile!

oferte litoral

Concediile împreună cu cei mici sunt întotdeauna o provocare. Pe de o parte pentru că bugetul este unul mai ridicat, pe de altă parte, pentru că  destinația trebuie să se potrivească și cu nevoile copiilor. În funcție de vârsta acestora este nevoie de anumite facilități pe care ar trebui să le găsești la resort. Locuri de joacă , piscină dedicată celor mici, animatori, intrare lină în apă și lista poate continua.

 

Iată cum trebuie să procedezi pentru a avea parte de un concediu liniștit, cu un buget minim:

1. Alege să pleci în concediu cu mașina. Chiar dacă drumul va fi mai lung și poate puțin mai obositor, vei face economii substanțiale. Și asta nu e tot. Vei avea la dispoziție autoturismul pentru vizite și plimbări. Cei mici nu vor resimți oboseala dacă alegi să pleci la drum noaptea, când ei vor dormi. Un alt avantaj este faptul că poți lua mai multe bagaje. Trebuie să știi că telefonul este un prieten de nădejde la drum lung, mai ales pentru copii. E bine să îl ai la tine și să te asiguri că funcționează. Dacă vrei să achiziționezi un dispozitiv nou, găsești la magazinul online ROMBIZ.RO, iar prețurile sunt atractive în acest moment. O idee bună ar fi să achiziționezi un telefon decent, la un preț cât mai mic, care să rămână pe mâna copiilor în călătoriile lungi cu mașina.

2. Pleacă în vacanță la începutul sau finalul sezonului estival. Când prețurile sunt mai mici, atât la cazare cât și la transport. Alege locații unde soarele strălucește și în lunile iunie sau octombrie. Antalya este o  destinația perfectă pentru concediile petrecute cu cei mici. Resorturile turcilor oferă condiții de 5 stele, dar și binecunoscutul ultra all inclusive, care este foarte util atunci când cei mici fac mofturi legate de mâncare. Vor avea de unde alege. În plus, prețurile sunt mai mult decât acceptabile.

3. Achiziționează-ți vacanța cu early-booking și poți beneficia de reduceri considerabile. Dacă nu ai timp să stai și să studiezi oferte pe site-urile agențiilor de turism, poți merge la târguri. Acolo vei avea de unde alege. Va fi concurență între oferte, iar tu, ca și consumator vei avea doar de câștigat. Dacă îți achiziționezi vacanța cu câteva luni de zile înainte, s-ar putea să obții o reducere de până la 50 %. Sună bine, nu? Aruncă o privire și peste cele mai ieftine destinatii din Europa, poate găsești ceva ce îți face cu ochiul și nu te obligă să lași gaură în bugetul familiei.

4. Dacă ai ratat ofertele de early-booking, mai ai o șansă. Profită de ofertele last minute. Pentru a-și vinde ofertele rămase fără cumpăratori agențiile scad semnificativ prețurile pentru vacanțele achiziționate pe ultima sută de metri. Dezavantajul acestora este că trebuie să te încadrezi într-o anumită perioadă și că va trebui să îți faci rapid bagajele.

5. Alege destinații cu prețuri accesibile. Te poți orienta către Turcia, Grecia, Bulgaria și chiar Cipru, în anumite perioade ale anului. Asigură-te că te documentezi înainte să plătești și că hotelul la care urmezi să te cazezi are review-uri bune. Pentru ca așteptările să nu îți fie înșelate ar trebui să te orientezi către o unitate de cazare care are pe site-uri cel puțin nota 7.

Nu uita să închei asigurare de călătorie atunci când achiziționezi vacanța. Te vei asigura, astfel că o să îți primești banii înapoi în cazul în care vei fi nevoit să îți anulezi planurile. O asigurare de sănătate îți va fi, de asemenea, utilă.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: